Verzendkosten NL € 4,95

on-trend mode musthaves

Verzending binnen 1 werkdag

Beveiligde betaling

BETALING- EN LEVERTIJD

▪ De prijzen van de Producten worden vermeld op de Website en in de Winkel. Prijzen voor de Producten veranderen, maar wijzigingen hebben geen invloed op geplaatste Bestellingen.

▪ De prijs van een Product is in euro’s, inclusief btw maar exclusief eventuele bezorgkosten of andere bijkomende kosten. De leveringskosten en/of eventuele andere bijkomende kosten worden aangegeven vóór de bevestiging van de Bestelling door de Klant.

 Gedurende de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de aangeboden Producten niet verhoogd, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in btw-tarieven.

▪ De Klant dient de betalingen aan Bibiskini te voldoen op de in de bestelprocedure op de Website vermelde betaalwijzen. Bisbikini biedt de Klant een beveiligde betaalmethoden aan:
Betaling via elektronische en betaling via IDEAL.

▪ Indien de Klant enig verschuldigd bedrag niet tijdig betaalt, nadat de Klant door Bibiskini is geïnformeerd over de te late betaling en Bibiskini de Klant een termijn van 14 dagen heeft gegund om alsnog aan de betalingsverplichtingen te voldoen, en de betaling niet heeft plaatsgevonden binnen deze termijn van 14 dagen is de Klant wettelijke rente verschuldigd conform artikel 6:119 BW, gerekend vanaf de vervaldag tot aan de dag van algehele voldoening.

▪ Bibiskini is gerechtigd de daaruit voortvloeiende gerechtelijke en buitengerechtelijke incassokosten aan de Klant in rekening te brengen. De buitengerechtelijke incassokosten zijn verschuldigd vanaf het moment dat de Klant in verzuim is en worden gesteld op 15% (vijftien procent) van de vordering met een minimum van € 150,- (honderdvijftig euro).

Levering
▪ De Producten worden geleverd op het door de Klant opgegeven adres. Onjuistheden in het adres zijn voor rekening en risico van de Klant.
Aan de op de levertijd vermelde levertijd kunnen geen rechten worden ontleend. De opgegeven levertijd is een indicatie.

▪ Indien de levering van het Product niet kan worden uitgevoerd binnen de vermelde leveringstermijn, zal Bibiskini de Klant hiervan onverwijld op de hoogte stellen.
Indien een Product niet meer leverbaar is, zal Bibiskini de Klant hiervan onverwijld op de hoogte stellen en een vervangend Product aanbieden.

▪ De Klant heeft in dat geval het recht om de Overeenkomst kosteloos te ontbinden.
Bibiskini is niet verantwoordelijk voor gebreken die ontstaan ​​na de levering van de Producten als gevolg van onoordeelkundig gebruik of onzorgvuldigheid, of die het gevolg zijn van wijzigingen die de Klant of een derde aan de geleverde Producten heeft aangebracht.

Bibiskini levert met: PostNL brievenbuspost of met PostNL brievenbuspakket met track&trace (4,95 euro verzendkosten)

 

Levertijd
▪ Verzending wordt door Bibiskini binnen 1 werkdag gerealiseerd mits items voorradig zijn. Levertijd vanaf verzending is gebruikelijk 1-3 werkdagen.

▪ Bibiskini streeft er altijd naar dat u uw bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangt. Als dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is streven wij ernaar u hier zo snel mogelijk van op de hoogte te brengen. Eventuele vertraging veroorzaakt door post leverancier ligt buiten onze macht en hier kan Bibiskini niet aansprakelijk voor worden gesteld.

Gepersonaliseerd items hebben een langere levertijd en vallen niet onder de eerder genoemde levertijd.

 

 

Informatie

Ons verhaal
Contact
Inspiratie
Privacy

 

SOCIALS

close

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van kortingen, acties en nieuwe items!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Andere taal »