TERUGBETAAL- EN RETOURINGSBELEID 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Ben je niet helemaal tevreden met je bestelde artikelen? Dat kan gebeuren! Wanneer de artikelen aan onze voorwaarden voldoen kun je je bestelling binnen 14 dagen retourneren (muv onze sale artikelen). Wij gaan dan over tot terugbetaling van het gekochte bedrag.

E-mail de te retourneren artikelen en de reden van retour naar info@bibisini.com.

Indien de Klant gebruik maakt van zijn Herroepingsrecht, zal de Klant verantwoordelijk zijn voor de kosten van het terugzenden van het Product.

Wat zijn de retourvoorwaarden?
Indien de Klant gebruik wenst te maken van zijn Herroepingsrecht, kan de Klant het Product retourneren op voorwaarde dat het Product in goede, originele staat is, niet gedragen is en alle prijskaartjes en/of labels er nog aan zitten.

De Klant is verantwoordelijk voor de wijze waarop het Product aan Bibiskini wordt geretourneerd en draagt ​​alle risico’s totdat het Product door Bibiskini is ontvangen.

LET OP!
Knitwear dient aangetekend retour gestuurd te worden naar ons atelier in België. Houdt hierbij rekening met hogere kosten dan gebruikelijk. Onze gepersonaliseerd items als knitwear op maat of initial tassen kunnen niet retour genomen worden!

Wat is de retourtermijn?
Bij de aankoop van Producten via de Website kan de Klant zijn Herroepingsrecht uitoefenen binnen de bedenktijd van veertien (14) dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het Product door de Klant of een vooraf door de Klant aangewezen derde.

Wanneer en hoe wordt mijn bestelling terugbetaald?
Bibiskini zal alle van de Klant ontvangen betalingen met betrekking tot het (de) geretourneerde Product(en) binnen 30 dagen na de datum van ontvangst van het/de geretourneerde Product(en) door Bibiskini terugbetalen. Indien binnen 14 dagen na ontvangst van het Product geen gebruik is gemaakt van het Herroepingsrecht, is Bibiskini gerechtigd restitutie te weigeren. De Klant is verantwoordelijk voor het leveren van het bewijs van een tijdig ingeroepen Herroepingsrecht van de Bestelling.

 

close

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van kortingen, acties en nieuwe items!

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Andere taal »